Termeni si conditii

1. DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului www.blumenonline.ro este alcatuit si actualizat in stransa colaborare cu reprezentantii marcilor care se regasesc pe site.

UNISEM S.A.  nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia UNISEM S.A.  de catre reprezentantii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini.

Valoarea maxima a obligatiilor UNISEM S.A. fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de UNISEM S.A. de la clientul respectiv.

 

2. FRAUDA

ORICE INCERCARE ABUZIVA DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE UNUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI BLUMENONLINE.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL BLUMENONLINE.RO VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI BLUMENONLINE.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

3. LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si UNISEM S.A. va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania.

 

5. DATE PERSONALE

Informatiile utilizatorilor site-ului www.blumenonline.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu UNISEM S.A.

Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon, la coordonatele cuprinse in prezentul site. Informatiile din site privitoare la stoc / disponibilitatea produselor nu implica nici o raspundere din partea UNISEM S.A. ca administrator al site-ului.

 

6. DISPONIBILITATEA SI PRETUL PRODUSELOR

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.blumenonline.ro sunt disponibile in limita stocului.

Preturile produselor prezentate pe www.blumenonline.ro nu contin TVA si pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

 

7. LIVRAREA PRODUSELOR

Beneficiaza de transport gratuit:

- clientii care au completat in formularul de comanda si a caror comanda respecta o suma minima de 500 Lei (TVA inclus) pe comanda.

Clientii care nu indeplinesc conditia de mai sus vor achita atat contravaloarea transportului in regim de curierat rapid cat si eventuale comisioane de returnare a rabursului si asigurare a expeditiilor.

Termenul de livrare pentru produsele aflate pe stoc este in general de maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii. Pentru comenzile primite sambata sau duminica expeditia se face luni. Pentru comenzile primite in timpul sarbatorilor legale expeditia se face in prima zi lucratoare imediat urmatoare. 

Riscurile ivite pe parcursul transportului nu revin operatorului www.blumenonline.ro

© 2017 Blumenonline.ro Toate drepturile rezervate