Olter

Olter

OLTER, încă de la inceputul sau, peste 30 de ani a fost în măsură să crească și să se dezvolte, în conformitate cu nevoile reale ale pieței de semințe.

Activarea centrului de cercetare în urmă cu aproximativ 25 de ani, și adoptarea unor strategii de marketing specifice au permis o achiziție semnificativă de tehnologie și plasarea acesteia pe segmentul superior al pieței.

Oamenii OLTER au fost capabili de a construi viitorul societății cu pasiune, bogăția experienței lor.

Olter diversificarea resurselor, în conformitate cu cerințele pieței, este acum capabil de a oferi un sistem complet și avansat.

Sectorul de cercetare OLTER, activ din anul 1965, cu ajutorul unui personal operațional modern și dinamic, a elaborat un plan de important pentru ameliorarea genetică a soiurilor horticole.

Cercetarea OLTER, în cursul ultimilor ani, a realizat unele semnificative, printre care ies în evidență cel mai mult: peste 15 soiurii lider de piață .

Introducerea cu succes de rezistență genetică la Verticillium pe principalele soiuri de vinete.

Transferul de gene "parthenocarpy" de noi soiuri comerciale de ardei, roșii și dovlecei.

Punerea în aplicare a noilor soiuri hibride de cicoare roșie.

Aceste rezultate recente au permis OLTER pentru a prezenta lumii premieră mondială horticole, noi produse care sunt dovezile reale de continuitate și de tehnologie.

Recent a început, de asemenea, un nou program de studii privind îmbunătățirea rezultatelor de germinare a semințelor în condiții termice nefavorabile, în scopul de a dezvolta produse cultivate în perioade diverse decât cele tradiționale.

OLTER are un sector de producție eficient, care utilizează o structură avansata, cum ar fi să permită producția de conținut de înaltă calitate.

Întregului ciclul de producție OLTER  este compus din 5 faze importante:

1 - Controale privind starea de sănătate și calitatea plantelor.

2 - Operațiunile de recoltare.

3 - Control al calității (puritate și putere de germinare).

4 - Curățenie, de clasificare, tratament.

5 - Ambalare

Nu sunt produse în această categorie.
© 2017 Blumenonline.ro Toate drepturile rezervate